Romanii sunt destepti!

Trimis pe 18 November 2011 de Echipa Sinistrati.info

Sinistrati.info sustine campania Romanii sunt destepti. Alatura-te si tu cu ajutorul unui search pe Google si ajuta-ne sa schimbam acele sugestii cu caracter negativ! Detalii pe RomaniisuntDestepti.ro

Romanii sunt destepti

Trimis in Campanii. Trimiteti un comentariu »

Informatii campanie sinistrati 2010

Trimis pe 4 July 2010 de Echipa Sinistrati.info

Va multumim pentru mesajele dumneavoastra, in cadrul carora va exprimati sustinerea si dorinta de a-i ajuta pe cei loviti de inundatii!

Saptamana viitoare vom anunta spre ce localitate se indreapta donatiile si date complete referitoare la modalitatea de a dona. Pana atunci, va invitam sa ne contactati prin email (donatii@sinistrati.info), in cadrul caruia sa mentionati cum anume doriti sa ajuti / ce tip donatii vreti sa faceti si localitatea de unde doriti sa fie ridicate respectivele donatii. Deasemenea, orice sugestii ne sunt de ajutor!

Va multumim!

Trimis in Campanie 2010, Info. Trimiteti un comentariu »

2010, Inundatii in Moldova

Trimis pe 2 July 2010 de Echipa Sinistrati.info

In 2009, Domnul ne-a ferit de inundatii. Drept urmare, nu a fost nevoie ca patrula de cercetasi “pentru situatii de urgenta” sa se mobilizeze.

Anul acesta insa, dupa cum probabil deja stiti, multe judete sunt din nou sub ape…
Oameni sufletisti, care au donat si in campaniile precedente, ne-au contacta, cu dorinta de a se implica si de data aceasta. Motiv pentru care luam in calcul o remobilizare cat mai curand posibil.

Astfel, saptamana viitoare vom stabili

  • locatia spre care ne vom indrepta atentia
  • modalitatea de actiune

Pana atunci, sa avem sanatate, pace, iar vremea sa tina cu noi!

Impreuna, pentru o lume un pic mai buna! :)

Trimis in Campanie 2010, Info. 2 comentarii »

Un an nou fericit, cu impliniri si multe proiecte!

Trimis pe 29 October 2008 de Echipa Sinistrati.info

A inceput anul cercetasesc 2008-2009!

Se anunta multe proiecte, atat sociale, caritabile, cat si artistice. Toate, pentru ca suntem convinsi ca doar impreuna putem “sa lasam lumea un pic mai buna decat am gasit-o!”

Trimis in Info. Trimiteti un comentariu »

Cum rezista o mana de tineri in acest proiect?

Trimis pe 27 October 2008 de Echipa Sinistrati.info

Ma intreba o prietena zilele trecute cum de avem atata timp si pentru voluntariat pentru ca ei i se pare ca trece timpul foarte repede si nu are cum sa faca altceva in afara de serviciu…

Pentru Adriana, dar si pentru toti aceia care v-ati intrebat de ce trece timpul repede, va raspundem: Noi suntem prieteni cu timpul. Cu cat facem mai multe, cu atat parca ii devenim stapani. Si apare si Entuziasmul, care pare ca este secretul! Bine, nu entuziasmul ieftin, trecator, ci acela vesel, vesnic-tanar, care se alimenteaza continuu cu speranta si fapte bune.
Da, acesta este secretul pe care echipa sinistrati.info, si probabil toti voluntarii, il redescopera ori de cate ori spun DA unei noi actiuni.

Cum ii rezista entuziasmul timpului, pastrandu-si puterea, mai ales ca in societatea consumista de astazi este tentant sa-l asociezi cu folosele materiale sau recunoasterea? E de la sine inteles ca primele amintite nu exista. Cat despre recunoasterea din partea celorlalti… intr-adevar, aduce un plus. Dar munca de voluntariat nu se bazeaza pe acestea, mai ales ca ambele cam lipsesc…

ntuziasmul invinge timpul, pentru ca il pastram cu speranta intr-o lume mai buna si cu bucuria faptelor bune!

Trimis in Campanie 2008, Info. 1 comentariu »

De ce Sinistrati.info?

Pentru ca ne dorim sa fim alaturi de macar o parte dintre familii pana vor fi in case noi. De obicei zarva se face in primele zile. Ulterior, zbaterea ramane doar a celor loviti de soarta.
Pentru ca Mai multi Oameni inseamna mai multe familii sinistrare ajutate! Aflati cum puteti ajuta.

De ce blogul ca promovare?

Pentru ca mediul online este cel mai utilizat canal de comunicare. Pentru ca e promovare care nu necesita resurse financiare, ci doar voluntari.